Frokost med afrikansk touch

 

Velkommen til Kolding. Vi står klar til at byde jer indenfor.  

Er I klar til en frokost med afrikansk touch? Det håber vi! Vi er et dansk-malawisk ægtepar, der elsker at spise verdensmad. 

Inger-Marie og Kid er værter i Visit a Dane. Bor i Kolding og byder på frokost med afrikansk touch. Book på tlf. 4156 2859

Informationer

Tidspunkt for besøget, kl.
12
Varighed i timer
2
Ugedage der tilbydes
Søndag
Vores gæst tilbydes

I skal smage Kid's dejlige kyllingegryde med nsima - udtales "en-see-ma". Nsima er en fast majsgrød, som passer rigtig godt til retten. I får serveret vand og øl hertil.

Til dessert er der frugt og chokolade med kaffe/te. Giv venligst besked, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage i forhold til allergier eller lignende. 

Hvem møder gæsten?

Inger-Marie

Jeg er 59 år og er oprindelig fra København. Jeg flyttede til Kolding i det sydlige Jylland sammen med min mand Kid og vores søn Alexander i 1999. Vi er glade for at bo i provinsen, og egnen er meget naturskøn med mange muligheder for fritids- og friluftsliv.

Kid

Jeg er 60 år og gift med Inger-Marie. Oprindelig kommer jeg fra Malawi i det sydøstlige Afrika, men voksede op i nabolandet Zambia. Jeg er glad for at spille og synge afrikansk musik, og i min fritid tager jeg gerne ud og spiller sammen med danseglade venner.

Og så elsker jeg fodbold - nu om dage spiller jeg ikke selv, men ser gerne kampe på TV. 

Vi tilbyder frokost

Søndagsfrokosten er en varm ret. I skal have kylling, stegt i gryde med forskellige grønsager og i en spicy sovs. Med kyllingen serveres en dejlig nsima - en lidt fast majsgrød. Nsima er for afrikanere, hvad kartofler er for danskere. I Malawi spiser man traditionelt nsima med fingrene, men vi skal nok dække op med kniv og gaffel. 

Deserten består af frisk frugt arrangeret som "abemad" og hertil flødeskum.

I får serveret vand, øl og kaffe/te. 

Vi inviterer maximum antal personer
6
Geografisk placering
Kolding
Bedømmelse
Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder

Priser

Fast pris - uanset antal gæster
DKK
Dertil pr. gæst
DKK

Guideservice·Danmark - Thorsgade 21 - 5000 Odense C - +45 4156 2859 - info@GuideserviceDanmark.dk - CVR: 31405467
© All copyrights reserved!